20130921

TAG | Herfst tag

Herfst zit er weer aan te komen. En vandaag is ook officieel de herfst begonnen, bye bye summer. De koude dagen komen er weer aan. Kaarsjes aan steken onder de dekens liggen. Thee drinken en chocomelk. Ik hou van die feeling. En daarom ga ik vandaag een herfst tag doen


Wat vind je het leukste aan de herfst?
De gezelligheid thuis, samen met je familie thee drinken op de bank met een dekentje tv kijken, daar hou ik van! En natuurlijk de warme sweaters, het is lekker confortable en het super warm.

Favoriete drinken in de herfst?
Kruiden Thee. Ik drink bijna elke dag wel thee maar in de herfst nog meer en dan het lekkerste is kruiden thee en chai is ook echt een lekkere thee in de herfst.

Favoriete geurkaars?
Ik gebruik niet zo veel geurkaarsen maar ik vin mijn cappuccino geurkaarsen echt heerlijk ruiken. Maar ik vind voor de winter kaneel appel geur ook heerlijk, echt een wintergeurFavoriete lipstick in de herfst?
Ik draag niet zo vaak lipstick want ik vind het soms te opvallend, maar een mooie lipstick kleur voor de herfst vind ik wel een wijnrode kleur.

Favoriete dagcrème in de herfst?
Ik heb niet echt persé een favoriete dagcrème voor de herfst. Maar de Hydraterende dagcrème van Nivea werk echt super goed! Het geeft mijn huid een frisse boost en ik zie ook dat mijn huid hydraterender word.

Favoriete kleuren voor op je ogen?
Bruin tinten. In de zomer felle kleuren en in de herfst bruinetinten.


Favoriete muziek in de herfst?
Ik heb nog niet echt een favoriete muziek in de herfst, de herfst is nog maar net begonnen! Ik zit nog steeds met zomerhits in mijn hoofd.

Favoriete outfit om te dragen?
Een warme leuke sweater met een legging eronder of een broek met look a likes Dr. Martens. En ofcourse een sjaal.

Wat wil je sowieso kopen?
Ik wil nog zo'n lange gebreide vest. Ik weet echt duizende manieren om dat te combineren. Veder zou ik nog lage laarsjes willen hebben. En gewoon nog meer leuke cozy sweaters!

Favoriete plaats om te zijn?
Onder de warme dekens, hihi

Dit was mijn herfst tag. Ik vond het leuk om deze vragen te beantwoorden en je mag natuurlijk ook deze tag over nemen! Wat vinden jullie het leukst aan de herfst?

Kisses from Jentel 

7 reacties:

 1. De warme truien aan, warme drankjes drinken, de kachel mag weer aan, gezelligheid binnen, daar hou ik wel van! De regen vind ik dan wat minder .. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag en toffe foto's ^^
  En mmm, cappucino geurkaarsen heb ik nog nergens gezien,
  klinkt alvast heerlijk!

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag :-) Maar ik blijf toch meer een zomerfan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van de herfst! Mijn favoriete tijd van het jaar, absoluut!
  Super leuke tag Jentel!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het leuk dat ik weer warme chocomelk mag drinken, mij mag verstoppen in een foute trui en dat ik weer Harry Potter kan kijken met een heerlijk herfst/wintergevoel! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat een reactie op me blog plaats.
Ik lees elke reactie met plezier!

kisses ♥