20130906

Music of the moment #2

Hello world, hoihoi iedereen die dit leest. Ik ben echt ontzettend moe je wilt niet weten. Ik moest net nog lekker 2 uur dansen, het was wel echt super leuk hoor, maar echt vermoeiend met dit weer. Poeff, en toen moest ik in mijn jurkje naar huis fietsen in de regen, bleeh Maar het beste is het eindelijk weekend! Ik heb gewoon weer eens zin in een music of the moment post. Want de laatste tijd hoor ik echt van die super leuke liedjes, en die ga ik natuurlijk met jullie delen.



Mr. Probz - Waves: Ik vind zo'n lekker nummer, ik word echt spontaan rustig van, haha. Mr. Probz heeft echt een mooie stem, en het is ook nog een rapper.


Stromae -Papauotai: Elke keer als ik dit liedje hoor heb ik gewoon weer zin om te dansen. Ik vind het echt een dansnummer. Het refrein vind ik zelf echt supertof!


Katy Perry - Roar: Ik hoor dit liedje altijd op de radio, en het echt tof liedje! En weer bij dit liedje vind ik het refrein weer leuk.


Macklemore & Ryan Lewis ft. Mary Lambert: Altijd als ik dit liedje hoor op de radio moet en moet ik gewoon meezingen, als het meisje zingt eh. En het piano stukje in het begin vind ik echt leuk.


Jason Derulo - Talk dirty: Wauw wat is dit een lekker nummer! Mijn vriendin liet dit aan mij horen, en ik was verliefd op dit liedje. Dat stukje na dat hij Talk dirty to me zegt en dat tututu stukje kom. Zo'n lekker nummer!

Kisses from Jentel 

1 reacties:

Lief dat een reactie op me blog plaats.
Ik lees elke reactie met plezier!

kisses ♥